O experienţă unică!

Există un loc în Munţii Stânişoarei, la 60 de km de municipiul Suceava, unde poţi uita de toate grijile, întorcându-te la natură, la puritate şi curăţenie, fără să renunţi la niciunul dintre atuurile dulci ale civilizaţiei.

“La Filuţă” este locul perfect pentru o vacanţă în care să poţi explora împrejurimile, să faci drumeţii, să pescuiesti păstravi, să faci plimbări lungi, să călăreşti, să faci foc de tabăra, să participi la afumătoare sau să vizitezi obiectivele turistice ale zonei.

Aici iţi alegi cea mai sănătoasă formă de hrană provenită din curtea generoasă şi roşeşti din desfrânata plăcere a unui desert fabulos pregătit de iubiţii noştri bucătari. “La Filuţă” poţi să-ţi alegi cu cine iţi împarţi timpul şi vinul, pâinea şi sarea, dar mai ales sufletul…Pentru că sufletul ţi se va deschide aici…

Evenimente

Restaurantul "La Filuta" ofera garantia evenimentelor reusite, intr-un ambient plin de eleganta, stil si profesionalism. Se pot organiza nunti, botezuri, aniversari, cununii, petreceri corporate, lansari, precum si alte evenimente cu o capacitate de pana la 400 invitati.

TARA-N BUCATE: Bucovina, parfum de sarbato…

Evenimente

Priceperea gospodarilor se vede in toate bucatele ticluite cu suflet, si bucura gusturile celor mai pretentiosi. Satisfacuta a fost si echipa „Tara-n Bucate”, care va impartaseste acum experienta!

Citeste mai departe